3-retters menu ud af huset

Forretter:

Jordskokke suppe med røget kammusling dertil variation over jordskokker og grøn olie

Hjemmerøget lakse mousse med små sprøde salater – semi dry tomat

Røget dansk gris med brombær kompot og syltede rødløg – rugtwill

Tun mousse med citron – dild- sprød salat

Frisk bagt brød & smør til alle forretter

 

Hovedret:

Stegt Hereford kvæg – Bracheret kartoffel – pebercreme – variation over årstidens grønt og friske urter

Bagt nordsø laks i rosevin med ærter á la Francaise – syltede løg – ærtecreme og små kartofler på siden

Stegt svinemørbrad af frilandsgris serveres med svampe – kål – løg – samt timian sky

Stegt unghane bryst med årstidens grønsager små kartofler samt cremesauce

 

Desserter:

Citron tærte serveres med kondenseret mælk – rå marengs -urter

Panna cotta med vanilje – havreknas – broken gel af sensommer bær

Sæson dessert: Rabarberkompot med hvidchokolade mousse – syltede rabarber – ”brændt” hvidchokolade og vanilje is

 

275 kr. pr person

 

Minimum 10 kuverter og samme menu til hele salvskabet

Årets kalender
Se dato og indhold for alle årets arrangementer på Cafe Svanen.
Dagens ret
Vi serverer dagens ret alle ugens 7 dage. Altid stegt flæsk om tirsdagen.
Svanens menuer
3-retters menu hver fredag og lørdag aften baseret på lækre sæsonbestemte råvarer.
Hvad siger folk om Cafe Svanen