3-retters menu ud af huset

Forretter:

Jordskokke suppe med røget kammusling dertil variation over jordskokker og grøn olie

Hjemmerøget lakse mousse med små sprøde salater – semi dry tomat

Røget dansk gris med brombær kompot og syltede rødløg – rugtwill

Tun mousse med citron – dild- sprød salat

Frisk bagt brød & smør til alle forretter

 

Hovedret:

Stegt Hereford kvæg – Bracheret kartoffel – pebercreme – variation over årstidens grønt og friske urter

Bagt nordsø laks i rosevin med ærter á la Francaise – syltede løg – ærtecreme og små kartofler på siden

Stegt svinemørbrad af frilandsgris serveres med svampe – kål – løg – samt timian sky

Stegt unghane bryst med årstidens grønsager små kartofler samt cremesauce

 

Desserter:

Citron tærte serveres med kondenseret mælk – rå marengs -urter

Panna cotta med vanilje – havreknas – broken gel af sensommer bær

Sæson dessert: Rabarberkompot med hvidchokolade mousse – syltede rabarber – ”brændt” hvidchokolade og vanilje is

 

275 kr. pr person

 

Minimum 10 kuverter og samme menu til hele salvskabet

Månedens weekendmenu
Weekendens 3 retters Menu. Fredag og lørdag fra 17-21
Dagens ret
Vi serverer dagens ret alle ugens 7 dage. Altid stegt flæsk om tirsdagen.
Svanens menuer
Lækre smagsoplevelser i klassisk værtshusstemning.
Hvad siger folk om Cafe Svanen